Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NAMEDSPORT partnerem NIGHT RUN

Ideálním běžeckým nápojem je HYDRA FIT.

Ideálním běžeckým nápojem je HYDRA FIT.

Hurráááá jaro je nezadržitelně tady. Lesy, parky a náplavky jsou Vás zase plné a trénink na Night Run je v plném proudu. 

Jistě jste již přes zimu zaregistrovali, že oranžový NAMEDSPORT je partnerem christmasrun.cz, winter-run.cz a bohužel se nás „nezbavíte“ i po celou sezónu  night-run.cz .

Aby naše mise měla smysl, dohodli jsme se s pořadateli a budeme Vám postupně představovat jednotlivé produkty důležité při vytrvalostních sportech, mezi které samozřejmě běh patří.  Za odměnu, že jste si naši informaci přečetli a třeba se i „vzdělali“, získáte možnost nákupu zboží na namedsport.cz s exkluzivním slevovým kódem pouze pro Vás.

Číslo 1 a naprostý základ při všech sportech a to platí i pro běh, je doplňování tekutin neboli zabezpečení rehydratace.  Pokud sportujete pravidelně několikrát týdně, nestačí tzv. jet pouze na vodu nebo oslazený čaj, jak bylo zvykem v dřívějších letech. 

Ideálním nápojem je HYDRA FIT, je to ten nápoj, s kterým se setkáváte na akcích na občerstvovačkách a v cíli.

Jedná se o hypotonický nápoj s ideálním poměrem vitamínů a minerálů vhodných při sportu. Je vyladěn tak, aby i při dlouhodobém užívání nepřekyseloval žaludek.  Nemusíte řešit různé nápoje pro chladné a teplé počasí, používáte jeden, pouze čím větší zima tím koncentrovanější nápoj.  Na rozdíl od rozšířených tekutých koncentrátů, které většinou jako hlavní složku obsahují cukr a v dietní verzi pouze náhradní sladidla (naprosto nevhodné), HYDRA FIT je navržen poctivě, obsahuje pro sport prospěšný maltodextrin a dextrózu. Další obrovskou prioritou je i to, že neobsahuje žádné stimulanty, takže rodiče se nemusí bát dát HYDRA FIT ratolestem do školy na hodinu tělocviku nebo sportovní kroužek. Stačí do prázdné a suché sportovní lahve ráno nasypat ½ až 1 odměrku prášku a školák si před hodinou pouze doplní vodou z kohoutku a protřepe. Při dnešních cenách běžných sirupů v supermarketech, tato varianta nevychází o moc dráž a je rozhodně zdravější. Navíc doplníte školákovi důležité vitamíny a minerály, které současně působí i na lepší koncentraci. 

Takže pokud jsme Vás „ukecali“ a máte chuť si HYDRAFIT 400g za 142,50 Kč na začínající sezónu nebo cokoliv dalšího ze stránek www.namedsport.cz objednat, do konce dubna máte možnost,

slevový kód na slevu 25% je: nightrunzadejte ho do pole v levé spodní části obrazovky před dokončením objednávky, poslední důležitá zpráva: mezi způsoby doručení je i Zásilkovna pouze za 48 Kč.

Sdílet