Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Šelmy si už mohou brousit drápy!

S novým motivem, ale na známých tratích.

S novým motivem, ale na známých tratích.

S novým motivem, ale na známých tratích. Tak by se v krátkosti dala charakterizovat blížící se série nočních běhů NN Night Run a Avon Běh pro zdravá prsa, která začíná už za necelé dva měsíce v Ostravě. Závodníky na pět kilometrů opět může hřát pocit, že svým startem pomohli charitativním účelům. Část startovného jde na boj proti rakovině prsu a jen loni se tímto způsobem vybralo přes dvě stě tisíc korun.

Série NN Night Run se loni stala co do počtu účastníků třetím nejoblíbenějším seriálem v Česku. To je skvělý výsledek, ale letos bychom se rádi vrátili na druhé místo z roku 2016. „NN Night Run je jeden z největších závodů, jde o pouze to, že se nezapočítávají rodinné běhy Sberbank Family Run, ve kterých startuje 5000 závodníků ročně,“ potvrzuje ředitel seriálu Tomáš Pavel a odhaduje nárůst počtu startujících, stejně jako tomu bylo i u innogy Winter Run.

Závody NN Night Run se odehrávají po setmění a přesto, že se běží ve městech, je nutné mít při závodech čelovku. Kdo by jí snad neměl, může si jí vždy  přímo na místě zakoupit ve stánku Sportisimo.

Na co se všichni běžci určitě netrpělivě těší, to jsou medaile. Každoročně se jedná o výjimečně zdařilé kousky a letošek nebude výjimkou. Hlavní motto série NN Night Run 2018 je „Staň se noční šelmou“ a to napovídá mnohé.  Medaile je možné již dnes vidět na Facebooku a Instagramu. Letos mají medaile 4 motivy. Šelmu na NN NIGHT RUN 10 km, kočičku na AVON BĚH 5km, koťátko na INNOGY KIDS CUP a lišku na SBERBANK FAMILY RUN.

medaile

Pořadatelé i pro tuto sezónu připravili několik novinek. Veterány jistě potěší, že závodníci nad 65 let věku mají startovné zdarma, jiní uvítají závody rodinných týmů (jeden dospělý a jedno dítě do patnácti let, jejichž časy se sčítají) nebo klání blogerů Blog Run jenženy.cz. Věrní závodníci pak jistě ocení každý čtvrtý závod zdarma. Nadšení běžci se mohou stát členy Night Run Teamu. Stačí se na webu přihlásit a za poplatek tisíc korun získat tričko a slevu na závody (případně startovné zdarma). A všichni, kteří za rok zaběhnou pět a více závodů ze série NN Night Run získávají titul Night Man či Night Woman. V rámci startovného je možné si za zvýhodněnou cenu zakoupit krásné designové sportovní triko od značky Mizuno.

Zatímco na jiných městských bězích čela závodů obsazují elitní běžci, závody NN Night Run přináší radost z hezkého umístění i ostatním. Na startu se schází stovky hobby běžců, kteří si jdou závod hlavně užít. „Jsme taková líheň běžců,“ usmívá se Tomáš Pavel a doplňuje ho Ka­te­ři­na Štěr­bo­vá, člen­ka před­sta­ven­stva NN Životní po­jiš­ťov­ny a NN Pen­zij­ní spo­leč­nos­ti zod­po­věd­ná za mar­ke­ting a pro­duk­to­vý vý­voj, která říká: „myš­len­ka NN Ni­ght Ru­nu je pro nás ces­tou, jak mů­že­me li­di pře­svěd­čit k ak­tiv­ní od­po­věd­nos­ti za svůj ži­vot a své zdra­ví. Na ne­tra­dič­ním zá­vo­du oceňuje­me zejmé­na za­po­je­ní ne­pro­fe­si­o­nál­ních spor­tov­ců a dě­tí, kte­ří dí­ky no­vým zá­žit­kům po­si­lu­jí svůj vztah ke zdra­vé­mu ži­vot­ní­mu sty­lu,“.

A opět nepůjde jen o běh, i letos čeká účastníky závodů pestrý doprovodný program – například oblíbená společná rozcvička, nebo bohatý program ve stanu generálního partnera NN Životní pojišťovny a NN Penzijní společnosti. Ve stanu NN bude opět připraveno mnoho soutěží a dalších aktivit, například oblíbený fotokoutek, malování na obličej a další. Všichni závodníci opět získávají dárky od partnerů, a ani letos nebude chybět například oblíbený funkční tubus.

Začínáme už 14. dubna v Ostravě a a celou sérii zakončíme v říjnu v  Olomouci.

Doporučujeme udělat registrace co nejdříve, volná startovní místa rychle mizí a je možné, že budou vyprodána s velkým předstihem.

Tak na viděnou v dubnu na startovní čáře!

facebook

 

Sdílet