Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Mizuno oficiálním partnerem série závodů NIGHT RUN

Od roku 1906 je Mizuno jednou z vedoucích značek na trhu v oblasti běžeckého a sportovního vybavení a jeho designu, technologií a inovací.

Od roku 1906 je Mizuno jednou z vedoucích značek na trhu v oblasti běžeckého a sportovního vybavení a jeho designu, technologií a inovací.

Letošní série nočních závodů NIGHT RUN je neodmyslitelně spojená s kvalitní organizací, dobrou partou lidí, nevšedními zážitky a v neposlední řadě se skvělými sportovními výkony. A právě pro ještě lepší sportovní výkony se letošní ročník stává novým oficiálním partnerem japonská značka Mizuno, která má s vývojem sportovního a běžeckého vybavení více než sto let zkušeností.

 

 

Od roku 1906 je Mizuno jednou z vedoucích značek na trhu v oblasti běžeckého a sportovního vybavení a jeho designu, technologií a inovací. Neustále zavádí na celosvětový trh nová revoluční sportovní řešení. Díky své síti mezinárodních kanceláří v Mnichově, Paříži, Londýně, Barceloně a Turíně se bezpochyby stala jednou z vedoucích sportovních značek napříč EMEA regionem.

Nicméně není čas ohlížet se za historií, ale pojďme se zaměřit na blízkou budoucnost, která se spolu s dalším závodem série Night run blíží. Tou je kvalitní výběr boty pro daný závod.

 

Mizuno diagnostika nášlapu

Na každém závodě najdete Mizuno promo tým, který nabízí všem účastníkům možnost statického
i dynamického vyšetření chodidla a vizualizaci jeho dopadu. Na jehož základě zjistíte spoustu poznatků nejen o tvaru vaší nohy, zda nosíte správnou botu, ale také proč vás třeba několik let po běhání bolí kolena a záda.

Analýza s 3D vizualizací je letos nově vytvářena s pomocí moderní tenzometrické desky, která vygeneruje stabilometrii těla a graf rozložení sil při vašem došlapu. Nejen při statickém stání, ale i při dynamickém pohybu. A to už je dobrý základ pro výběr optimálních bot na běh.

Tuto analýzu vám následně zašleme mailem pro vaše další využití. Např. pro fyzioterapeuty, kteří vám na jejím základě mohou pomoci odstranit bolesti nejen nohou, ale i dalších částí těla.

Diagnostiku naleznete mezi stánky na každém závodě, ale také v partnerských obchodech Sportisimo.

 

Doporučené modely Mizuno pro sérii závodů Night Run

 

Mizuno Synchro SL 2

Ideální volba pro rekreační běžce, kteří potřebují pohodlí a větší míru tlumení. Bota je v nižší cenové relaci (1 690 Kč) a vyrábí se v několika stylových barevných provedeních.

Mizuno1

 

Mizuno Wave Rider 20

Pro závodní nadšence a zkušené běžce nelze doporučit jinou botu než model Wave Rider 20. Ten prochází vývojem již celých 20 let a každý rok jsou do něj nově aplikovány nejnovější technologické postupy a japonské výrobní procesy, které z Wave Rideru dělají špičkovou běžeckou obuv. (3 990 Kč)

 

mizuno2

 

Sdílet