Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NIGHT RUN OSTRAVA se blíží!!

Po úspěšných ročnících 2014 a 2015 nočních běhů Night Run, se pořádající agentura rozhodla pro nadcházející rok 2016 připravit ještě kvalitnější a větší zázemí akcím po celém území České republiky.

Po úspěšných ročnících 2014 a 2015 nočních běhů Night Run, se pořádající agentura rozhodla pro nadcházející rok 2016 připravit ještě kvalitnější a větší zázemí akcím po celém území České republiky.

Rozšířeno bude zázemí pro závodníky, světelná show a startovací koridor. Jako již tradičně se jedná o noční běh městem s takzvanými „čelovkami" na tratích pět a deset kilometrů. Kratší trasa bude opět charitativní Avon běh proti rakovině prsu. Na všech akcích bude kladen i velký důraz na doprovodný program, takže si na své přijdou i diváci a samozřejmě děti.

Pro letošek bude připravena vylepšená verze pamětního trika ve spolupráci s firmou Asics. I pro tentokrát se jedná o funkční materiál a bude opět kvalitní a slušivé. Nesmíme opomenout ani naše nejmenší běžce, na které opět čeká RWE Kids Cup 2016. Čekají na děti krásné věcné ceny ale i pamětní medaile v novém krásné designu pro každého malého závodníka v cíli. Děti poběží pro děti. Podle počtu dětí daruje RWE Nadačnímu fondu Kapky naděje finanční částku.

Dále pořadatelé akce přidali závod s názvem #Blog Run, který je se svou speciální kategoríí zaměřen na blogerky, které budou závodit jak v blogu tak v běhu na 5km.

A další novinkou bude i neměřený Bosch family run pro rodiče s dětmi jako ochutnávku velkých závodů pro dospěláky. Tratě budou dlouhé 2-3km a každý účastník dostane tričko závodu, medaili a hlavně zážitek velkého běhu.

V rámci akce NIGHT RUN probíhá projekt „WE ARE FAMILY" , který je zaměřen hlavně na rodinu. Skládá se ze 4 závodů:
RWE KIDS CUP - dětské závody na 300m-1,5km podle kategorií
BOSCH FAMILY RUN - dvoukilometrový nezávodní rodinný běh
AVON BĚH  - pětikilometrový běh proti rakovině prsu 
NIGHT RUN - desetikilometrový závod  

 

wearefamily

Sdílet