Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Předtsavujeme nového partnera JATOMI FITNESS

Jatomi Fitness je svět, kde zažijete své neobvyklé dobrodružství se sportem.

Jatomi Fitness je svět, kde zažijete své neobvyklé dobrodružství se sportem.

Povzbuzujeme emoce a dodáváme endorfiny tisícům lidí v 5 klubech v České Republice. Vlastníme kluby v Polsku, Malajsii, Thajsku a Indonésii.

 

Jatomi Fitness je světem nejkvalitnějších služeb fitness, přesně uzpůsobených individuálním tréninkům, nejnovější generaci posilovacího vybavení a cardio. Naše unikátní know-how je charakteristické tím, že v sobě snoubí odpovídající motivaci, tréninky, diety a predispozice člena klubu.

 

Vynikáme přístupem, znalostmi našich trenérů a nejširší škálou certifikovaných cvičení a tréninků v Česku. Právě díky nim se členové našich klubů zúčastňují cvičení přesně uzpůsobených jejich potřebám. Proto jsou efekty tréninku v Jatomi Fitness tak udivující.

 

Jatomi Fitness nabízí širokou škálu studiových lekcí vedené instruktory. Jedná se např. o lekce jogy, pilates, zumby, kruhových tréninků a celosvětově populární cvičební programy Les Mills (bodybalance, bodypump, bodycombat a další).

 

Každý klub disponuje prvotřídním vybavením posilovacích strojů, cardio strojů, běžeckých pásů a pomůcek na funkční trénink.

 

Po tréninku můžete zregenerovat své tělo v sauně, vychutnat si šálek kávy a zasurfovat na internetu.  V platinovém klubu na Harfě navíc naleznete bazén, whirpool i páru. V salonu Spa and beaty si navíc můžete dopřát ošetření pleti, využít služeb jako např. Masáže, manikůra, pedikůra a mnoho dalšího.

Jatomi fitness je místem, kde si nejen plníte své cíle, ale také relaxujete a setkáváte se se svými přáteli.

 

 

http://jatomifitness.cz/cz/

https://www.facebook.com/jatomicesko

 

Sdílet

Galerie