Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Krabičková strava Zdravé stravování

Zdravé stravování je víc než jen krabičková dieta. Díky této službě se vám podaří bez námahy a zbytečných starostí změnit životní styl.

Zdravé stravování je víc než jen krabičková dieta. Díky této službě se vám podaří bez námahy a zbytečných starostí změnit životní styl.

 Vybrat si lze z šesti programů, které jsou uzpůsobeny odlišných požadavků. Všechny ale mají jedno společné, a to jsou čerstvé zdravé suroviny a pestrý výběr!

 

Krabičková strava je určena ne jen pro pohodlné a zdravé hubnutí, ale také pro každodenní vyvážené stravování. Jídlo je vám domů doručováno denně čerstvé. Recepty jsou sestavovány specializovanými nutričními poradci, a to tak, aby byly ne jen zdravé, ale také vyvážené a chutné. Ročně přibude v databázi Zdravého stravování hned několik stovek receptů a jídla se v jídelníčcích neopakují ve stejné kombinaci více než dvakrát za rok.

 

Téměř všechny programy zdravé výživy jsou připravovány ve variantách 5 000 - 10 000 kJ na den. Program Pro zdraví je určen pro každého, kdo se chce zdravě stravovat nebo má nadbytečná kila, která potřebuje shodit. Ovšem pouze zdravou cestou, bez zbytečného hladovění. Pokud vám nevyhovuje v jídelníčku maso, pak si můžete objednat program Bez masa, kde jsou jídla sestavována s větším důrazem na vyšší obsah bílkovin. Jste-li kojící maminka, pak vám můžeme nabídnout program Pro mámy, kde jsou vynechány potraviny, které způsobují bolení bříška a alergické reakce miminka. Skrze program Lakto- přihlížíme i k těm, co trpí intolerancí na laktózu nebo se z jakéhokoli důvodu vyhýbají určitým mléčným výrobkům. Tento program je i přes snížený obsah laktózy pestrý, vyvážený a splňuje potřebné nutriční parametry. Zdravé stravování podporuje také sportovce, a to ať už vrcholové nebo rekreační. Pokud potřebujete, aby vaše svaly rostly a zaměřujete se na silový trénink, pak vám doporučujeme zvolit program Protein+. Pokud chcete pouze zlepšit svou fyzičku a zhubnout pár kilogramů, pak je právě pro vás vhodný program FIT+. Jste-li alergičtí nebo jen nejíte některou z potravin, bude vám jídelníček přizpůsoben. Oficiálně nabízíme výjimku Bez cukru, kde jsou omezeny potraviny a suroviny obsahující jednoduché cukry. Ty jsou nahrazovány vhodnějšími potravinami, popř. umělými sladidly.

 

Toužíte po dlouhé zimě po očistě? Nastartujte svůj organismus pomocí programu DETOX PRO. Poskytně vám potřebné vitamíny, minerály i vlákninu a strava je bohatá na aintioxidanty. Program obsahuje čerstvou zeleninu a ovoce, semínka, oříšky, vejce a v závěru týdne i čerstvou rybu.

 

Zdravé stravování působí v České republice i na Slovensku. Objednejte si svůj program na telefonické lince 800 204 204 nebo přes internetový formulář na stránkách zdravestravovani.cz. Nečekejte na zítra, ani další pondělí a změňte svůj životní styl již dnes!

 

 

Sdílet

Galerie