Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Nádherné letní počasí vylákalo přes dva tisíce sportovců na NEON NIGHT RUN PRAHA.

NEON NIGHT RUN je nezávodní běh na 5km, kde účastníci odstartovali ve velkém neonově nasvíceném startovním koridoru.

NEON NIGHT RUN je nezávodní běh na 5km, kde účastníci odstartovali ve velkém neonově nasvíceném startovním koridoru.

Rostoucí popularita běhu ukazuje na příznivý fakt, že lidé chtějí něco dělat pro své zdraví. Někdo chce zhubnout, jiný se chce dostat do kondice, jiný si během zase čistí hlavu od problémů každodenního života. S různými pohnutkami, ale se stejným cílem se o uplynulém víkendu sešli příznivci běhání a zdravého životního stylu na Vypichu v Praze. Zde se totiž konal první ročník nezávodního běhu na 5km s názvem NEON NIGHT RUN. A hned na prvním ročníku se zúčastnilo 2350 jednotlivců a rodin s dětmi z celé ČR, kteří si přijeli užít tento nový neonový koncept běhu.

  NEON NIGHT RUN je nezávodní běh na 5km, kde účastníci odstartovali ve velkém neonově nasvíceném startovním koridoru. Ihned po slavnostním startu se vydali do Obory Hvězda, kde na ně čekalo plno neonových zón. Padající deštníky, různé jehlany, osvícené stromy, ale největším lákadlem byla zóna hlavního partnera AV MEDIA. Dominantou této zóny byl barevně nasvícený letohrádek Hvězda. Nádhernou podívanou doplnila osvětlená dráha s nafukovacími dekoracemi a inteligentními pohyblivými světly. Na samém konci AV MEDIA zóny účastníci probíhali mlžnou bránou prosvícenou zeleným laserem.   Na louce u Vypichu bylo postavené sportovní městečko, které poskytlo plné zázemí pro všechny běžce. Nechybělo malování na obličej neonovými barvami, prodej neonových artiklů, občerstvení, úschovna oblečení, expozice partner, včetně skákacích hradů hlavních partnerů ČEPS a BOSCH.

Za každého účastníka NEON NIGHT RUN běhu putuje na konto nadačního fonfu Kapka Naděje 50 Kč na dětskou onkologii v Praze. Závod NEON NIGHT RUN PRAHA odstartoval za úplné tmy v 20:30 a v Oboře Hvězda to zářilo neonovými světly. V cíli nechybělo ani občerstvení, které nachystali organizátoři Event media s.r.o. a krásná cílová medaile. Moderoval Petr Říbal a na after party vystoupil DJ ROXTAR.


Seriál zážitkových akcí NN NIGHT RUN pokračuje dalšími akcemi:

24. 09. NN NIGHT RUN PRAHA
08. 10. NN  NIGHT RUN ČESKÉ BUDĚJOVICE
15. 10. NN NIGHT RUN OLOMOUC
29. 10. ZOMBIE NIGHT RUN PRAHA
03. 12. ČEPS CHRISTMAS NIGHT RUN OSTRAVA
10. 12. ČEPS CHRISTMAS NIGHT RUN HRADEC KRÁLOVÉ
17. 12. ČEPS CHRISTMAS PRAHA


Sdílet

Galerie